Gezondheidscentrum de Waard

Het centrum in Leiden waar u naar toe gaat met uw klachten. 

Maak een afspraakContact met ons

Welkom en wat fijn dat je op deze website bent uitgekomen. Dit is namelijk al een teken dat je de wens en wil hebt om het een en ander aan te gaan pakken in je leven. Een moedige stap, maar hoogst waarschijnlijk een noodzakelijke stap. Je loopt mogelijk vast op een of meerdere punten in het leven. Nu is het tijd geworden om voor jezelf te kiezen. Schouders recht, rug recht, kin omhoog en actie! Zou je een perfect leven hebben waar niets in veranderd hoeft te worden, dan was je dit nu misschien niet aan het lezen. Daarom hulde aan jou, want ook voor jou ligt er een ontspannen leven te wachten en ik help je daar graag bij. Geen excuses meer.

Mijn naam is Belinda Bijlsma. Ik heb mij tot doel gesteld in mijn leven om anderen door middel van hypnose te helpen bij de meest uiteenlopende klachten. Ik ben een allround hypnotherapeut en hypnotiseur en zal tijdens een behandeling de belemmerende en/of beperkende overtuigingen, die je beperken maar ook ongewenst gedrag of emoties veroorzaken, ombuigen. Therapeutisch hypnose is geen zweverig gedoe, echt anders dan in de bekende shows waarin mensen in hypnose gebracht worden, de meest bizarre dingen gaan doen en er vervolgens niets meer van weten. Hypnose is een serieuze zaak, het is een wetenschap en sterker nog, het beïnvloedt je brein om voortaan anders te reageren op de situaties waar je normaal in vastloopt en wordt inmiddels gebruikt in vele ziekenhuizen. Mijn behandeling zorgt indien gewenst voor een permanente verandering van ongewenste emoties en gedrag, ook wanneer de hypnose sessie beëindigd is.

Belinda Bijlsma

Belinda Bijlsma

Hypnotherapeut

acupunctuur in leiden
acupunctuur in leiden
acupunctuur in leiden

Waarom Hypnoterapie?

Wil jij stoppen met slappe pogingen om af te vallen, te stoppen met roken etc en voornemens?

Wordt hypnotherapie vergoed door mijn zorgverzekering?

Kijk in dit overzicht

Maar wat is nu eigenlijk hypnose?

Er bestaat nog altijd veel verwarring over hypnose en veel mensen hebben een totaal verkeerd beeld ervan. Men denkt dat je niets meer meemaakt of dat je dingen zult vertellen of doen die je niet wilt.
Dit is flauwekul. Zonder bereidheid is er geen hypnose, nooit! Ik kan je niets laten doen wat je niet wilt. We maken het in het dagelijks leven eigenlijk allemaal al mee; je stapt in de auto en rijdt ergens naar toe. Opeens ben je er!

Je bedenkt je dat je er sneller bent dan verwacht, en heb je eigenlijk nu rotonde gehad? Er was focus en eigenlijk heb je de weg onderweg niet goed meegekregen. Dat is een vorm van hypnose. Of dat je zo opgaat in een boek of een film dat je niet eens bemerkt hebt dat er iemand binnen gekomen is of je naam al 3x geroepen heeft; ook dat is een vorm van hypnose.

Niets om bang voor te zijn dus!

Werkwijze

Je kunt online een afspraak maken, dat is het snelste en makkelijkste maar je kunt er ook voor kiezen eerst te bellen. Dan kun je bespreken wat de klacht is en wat de mogelijkheden zijn met hypnotherapie of hypnose.

Is je afspraak urgent? Bel (het liefst na 17 uur) of app (want dat kan altijd) voor de mogelijkheden op zeer korte termijn.

De praktijkruimte in Leiden geeft een veilig gevoel waardoor je goed in hypnose kan komen. Er kan, wanneer je wilt, iemand aanwezig zijn als steun voor jezelf.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze?