Gezondheidscentrum de Waard

Het centrum in Leiden waar u naar toe gaat met uw klachten. 

Maak een afspraakContact met ons

Welkom bij Doortast fysiotherapie de Waard

Bij pijnklachten aan het bewegingsapparaat helpen wij u met een passende en effectieve (fysio) behandeling. Na het eerste vragengesprek en het stellen van de juiste diagnose, gaan wij direct met u aan de slag. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering en een doortastende aanpak. U bent bij Doortast fysiotherapie Leiden in vertrouwde handen.

Welke therapieën bieden wij aan?

Door gebruik te maken van verschillende behandelwijzen proberen wij uw specifieke klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Soms is fysiotherapie of manuele therapie in een behandelkamer of in de oefenzaal voldoende, in andere gevallen kan acupunctuur uw klachten verhelpen. Doordat wij verschillende therapieën aanbieden kunnen wij uw klachten vanuit een breed perspectief benaderen. Mochten wij het gevoel hebben dat een andere therapie effectiever is, dan kunnen wij dit met u bespreken en indien gewenst kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste (fysio) therapeut binnen de praktijk.

Diensten die wij bij Doortast Leiden aanbieden: fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, sport-revalidatie, orthopedische revalidatie, manuele lymfe drainage, diverse beweegprogramma’s (COPD, DM2), rugscholingen, mulligan therapie, kinesio taping, medische fysio fitness en echografie als aanvullende diagnostiek

Heeft u vragen of wilt een een kijkje nemen in onze praktijk in Leiden, loop gerust eens binnen, we staan u graag te woord.

U bent van harte welkom

Mirthe Gerritsen

Mirthe Gerritsen

Fysio/manueel therapeut bij Doortast

acupunctuur in leiden
acupunctuur in leiden
acupunctuur in leiden

Wordt fysiotherapie vergoed door mijn zorgverzekering?

Wilt u weten of uw behandelingen fysiotherapie bij Doortast vergoedt worden, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Fysiotherapie Doortast heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten dus afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden uw behandelingen vergoed. 

Wat doet Fysiotherapie Doortast?

Moet u herstellen van een blessure, andere aandoening of operatie? Bij Doortast begeleiden u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van uw lichamelijke klachten, maar ook voor het verbeteren van uw lichamelijke en mentale conditie. Kernwaarden die in onze praktijk centraal staan zijn: een vertrouwensband met de cliënt, een ontspannen sfeer en een doortastende, professionele aanpak, gericht op snel en zichtbaar resultaat. Door het regelmatig volgen van studies en cursussen houden wij ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het (fysiotherapie) vak. Ons Doel: u voorzien van de beste zorg op een fijne en professionele manier.

U maakt een afspraak en dan?

Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk wordt gestart met een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek. Eventueel kunnen wij met echografie duidelijk maken waar de problemen vandaan komen. Als we van mening zijn u te kunnen helpen met uw (hulp) vraag stellen we, samen met u, een behandelplan op waarna we met fysiotherapie van start gaan. Tijdens het traject begeleiden wij u ook bij het doen van de juiste huiswerkoefeningen, zodat u zelf ook op een positieve manier invloed uit kunt oefenen op uw klachten. Aan het einde van het behandel traject krijgt u altijd tips mee om herhaling van klachten te voorkomen.

Welke klachten komen voor fysiotherapie in aanmerking?

Personen met klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rug, nek en schouder, of stress- en werkgerelateerde klachten kunnen natuurlijk bij ons terecht. Maar ook bij postoperatieve klachten of een enkelblessure helpen wij u met fysiotherapie snel weer op de been. Wilt u een afspraak maken voor een consult fysiotherapie, dan kan dat telefonisch of door middel van het invullen van ons digitale formulier.

Wij zijn te bereiken op 071-5230185, 06-18536633. mailen kan ook naar info@doortast.nl

Wilt u meer weten over ons of onze werkwijze?